Jeg ved godt, hvorfor der ikke er nogen der har vundet den helt store pulje i Lotto endnu..

Det er simpelthen fordi den venter på, at jeg får taget mig sammen til at købe en Lotto kupon, så jeg kan vinde hele puljen..! Det er helt sikkert derfor.. Jeg er slet slet ikke i tvivl.. Så jeg køber en lottokupon før på onsdag, og så skal i bare se løjer!!

Pludselig er jeg indehaver af en lækker lejlighed inde i København K bydelen og ses sjældent i Danmark, bare fordi jeg fik lyst til at tage en smuttur til en eller anden lækker strand et sted i Asien, eller i SydAmerika eller Hawaii eller hvornu den lækreste strand er.. Der bliver jeg så opvartet af en lækker fyr der vifter en palme for at holde mig nedkølet og holder mig forsynet med iskolde lækre smoothies eller shakes (MANGOSHAKE!!), mens jeg simpelthen er ved at dø af grin, når jeg tænker på alle de danskere derhjemme i den yderst ynkelige forår (FORÅR MED FROSTGRADER!!!)… Åhh, må vist ud og købe mig den der kupon, så jeg kan drømme helt vildt i en uge, indtil jeg vinder hele gevinsten.. YÆSsir, that’s what I’m gonna do..!

Kategorier: Dreams

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Jan · 12. marts 2010 kl. 22:54

Vrøvl – den venter da på mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.