Being sick is a true nightmare! Thank god for Matador…

(Til jer der lige tror jeg sidder og snakker om matadorspillet, så kan jeg fortælle jer, at det er den legendariske danske tv serie Matador jeg snakker om. Den serie om den snobbede overklasse, der flipper ud over, at fjenden har den samme pels, og så er der underklassen, der kun har et bord, to stole og en kommode, når de flytter sammen.. Helt fantastisk underholdning, og jeg er vis på, at det kun er min familie der forstår mig på dette punkt.)

Til jer der lige begynder at spekulere over, hvad jeg mon fejler, kan jeg informere jer, at jeg har bihulebetændelse og er derfor underlagt voldsomme ansigtsmerter, der simpelthen lammer mig. Forkølelsen er heller ikke en god sovekammerat. Ligger blot og er helt ynkelig at se på, og jeg er sørme osse ret ynkelig. Jeg dur ikke til at være syg og overskudsagtig samtidig. Det hjælper heller ikke på humøret at næsen er helt rød af alle de der omgange af næsepudsning. Og maden smager bare så frygteligt. Ligemeget hvad jeg propper i mig, smager det af snot!

Hvordan jeg så lige blev syg, jo jeg er åbenbart ikke vant til at cykle overhoved.. Efter en cykeltur sådan lidt rundtomkring resulterede i forkølelse (det er stadig ikke forår, og jeg kan ikke tåle kulde!), hvilket for mit vedkommende altid medfører en strid omgang bihulebetændelse, som ikke gør andet end at lamme mig og ødelægge det der kan kaldes normal søvn!

JA, JEG ER SUR OVER AT VÆRE SYG.! Og så er det heldigt at Matador kan få mig til at glemme at være sur og gnaven!

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Kristina Stackelies · 18. marts 2010 kl. 07:12

God bedring, Sofie.

Katrine Heilmann · 18. marts 2010 kl. 14:18

Jeg er med dig, Matador, din tro følgesvend når du har måtte bukker under for et dårlgt immunforsvar:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.