Hell no.. Det er bare ikke min cykeluge.. 🙁

I håb om at det kun var et lorte cykeltur igår (kan læses her: Hæsblæsende cykeltur) og at resten af ugen ville foregå lykkeligt sammen med min højtelskede cykel. Men sådan ville vejrguden det ikke..

Vejrguden besluttede sig for at smide alt vand fra himlen ned på jorden…

Jeg kunne sagtens have taget bussen hjem til min søster hvor jeg skulle spise middag, men i mit sparesind valgte jeg altså at trodse vejrguden og opnåede simpelthen at blive plaskvåd inden jeg nåede hjem til søsteren..
Men tænkte: Så slemt var det sq heller ikke.. Kunne have været værre..

Ja nemlig, for det BLEV VÆRRE…

Hjemturen skulle jeg op på cyklen igen, og allerede 5 minutter senere var jeg så våd, at det ikke ville have gjort nogen forskel hvis jeg var faldet i en svimmingpool.

Jeg var så våd at sæberester i bukserne fra sidste vask simpelthen skummede (troede altså først at en skide fugl havde skidt på mig, men tog heldigvis fejl!) på knæet..

Jeg var så våd at jeg til sidst droppede at cykle udenom de dybe vandpytter. (hvilken forskel havde det gjort, hvis jeg fik sprøjtet en masse vand op på buksene?)

Så våd at jeg blev så kold at jeg måtte en tur i badet.. Til min store overraskelse, kunne jeg slet ikke mærke om vandet var varmt eller koldt.. Så 5 minutter senere opdagede jeg at vandet faktisk var temmelig koldt, men det kunne jeg bare ikke registrere så kold og våd jeg var i forvejen..

Men nu er jeg endelig tør og føler at al regn er vasket væk fra mig..

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.