Jeg erklærer mig decideret hader af 1. april.

Grunden er simpelt, jeg ved at jeg er naiv og let kunne hoppe på en løgn med begge ben i! Og jeg hader at tabe næse, så derfor har jeg valgt at ikke stole på nogensomhelst idag.
Der har været hektisk aktivitet på facebook.. Folk har forsøgt at narre med alt muligt. Dels er der mange der pludselig er i forhold (sikke mange brud der bliver i morgen.. Trist, hva?) dels er der mange der offentliggører at de skal flytte til det ene eller andet sted. 2 offentliggjorde at de var gravide. Enkelte offentliggjorde at de var blevet forlovet, hvoraf det ene par godt kunne være meget realistisk eftersom de har været sammen i mange år, og har et barn sammen. Men hvad gør man? Man ignorerer ALT. Man vil ikke være en af disse dersens April fools (et fint ord jeg lærte idag, synes det lyder fuckingtastic i forhold til aprilsnar..)

Derfor har det været en mega dårlig dag for mig at være på facebook, for sidder og tænker: Løgn løgn løgn løgn om alt og alle! Heldigvis er der ikke nogen der har vovet at forsøge at narre mig personligt idag.. Husker stadig med gru for 6 år siden, hvor en vis person fik narret mig og en veninde med at vores tysktime var aflyst.. Det er aldrig blevet tilgivet, selvom vi fik mønstret en grundig hævn mod denne person.. Hæ hæ.. Man skal jo aldrig aldrig narre nogen med at ens tysktime er aflyst.!

Indtil videre kan jeg stille mig tilfreds med at jeg ikke er blevet taget i røven af nogensomhelst, og jeg vogter mig stadig indtil klokken viser 00.01 2. april! Hvor jeg dog glæder mig til dagen er overstået!

Kategorier: I don't want!

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.