Kom ud for en frygtelig oplevelse lige her for 10 minutter siden.. Simpelthen traumatisk..!

Mens jeg sad og læste andre folks blog indlæg, morede mig over folks tanker og den slags i ved.. Pludselig skete det bare! Computeren sagde KLIK og skærmen gik sort! I det øjeblik det skete og den tid det tog mig at føre hånden op til tænd-knappen var hjertet stoppet og kravlet op til struben samtidig med at lungerne krampede så jeg ikke kunne trække vejret. Samtidig med alt det der løb der tusindvis tanker gennem mit hoved hvor den mest dominerende tanke var: DON’T DIE BABY, DOOON’T DIIIIE………… Mens tårerene pressede på.. For hvad nu hvis det var computerens endeligt? Det sidste ånddrag der lød som et klik.. Jeg har allerede prøvet det en gang før, og da betød det at jeg mistede alt indhold i computeren fordi den besluttede sig at dø efter 2 år! Det var hjerteknusende og jeg er stadig ikke kommet over det.. Jeg venter stadig på min helt der kan redde indholdet ud af harddisken.

Klikkede på tænd, og den tændtes! Livet indeni mig gik igang, hjertet kom på plads og genstartede sig selv, kramperne i lungerne standsede og jeg kunne atter trække vejret normalt. Den så ud til at funke normalt, men jeg kan ikke lade vær med at spekulere om det er et tegn på snarlig død? Hvis det er tilfældet, må jeg se at rubbe neglene og få lavet backup på alle de elskede billeder og mine livsvigtige dokumenter, som blandt andet indbefatter mine ARTIKLER!

Tænk at ens computer kan have så stor indflydelse på mig! Det er jo bare en genstand der kan erstattes, for gods sake! Men på den anden side, så kan mine billeder og dokumenter ikke erstattes. Jeg skal vogte over indholdet med mit liv, og jeg lover højt og helligt at når jeg kommer hjem til KBH (Er jo i Næver til Påske tam tam) så vil jeg lave en ordentlig backup, så mit liv ikke standser fordi computeren går sort! Og så har jeg osse lovet den, at den gerne må blive hjemme når jeg tager til Storbrittanien, så den ikke udsættes for unødigt stress, mens jeg traver rundt i det engelske! Hvad gør man dog ikke for sit kæreste eje!?!

Kategorier: Love

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.