Det er en piges/kvindes største mareridt!
Shoppingen er planlagt, du ved hvad du skal have, ikke helt, men næsten. En kjole til søsters bryllup..

Afsted kommer du mens du stadig er vildt meget optimist og tror på at du finder selve drømmekjolen der bare passer helt perfekt til lejligheden..

1 time senere: Trasker rundt og føler dig helt hjælpeløs. Kjoler er åbenbart ikke på mode længere tænker du. Sådan nogle forbandede butikker.. Hvad tror de blomstrede og mønstrede kjoler kan bruges til? Hvem er de folk der kalder sig modeskabere???? Hvad er det for en mode de har ladet komme ud i butikkerne!!!? Humøret er sort.. Der er ingen lys for enden af den laaange sorte tunnel, og du føler at det er helt håbløst at finde den rigtige kjole..

Sådan er det altid altid for mig, når jeg skal finde tøj til en bestemt lejlighed! Alligevel lykkedes det mig (godt nok efter 2 timers trasken) at finde kjolen, med mors hjælp! Hvad skulle man gøre uden hende.. Nu mangler vi sko. Se, det er pludselig meget lettere..! SUK..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Mette B. · 6. april 2010 kl. 21:48

Ja, kender det – skal man have noget, er det der aldrig. Må man ikke, vrimler det med tøj. Og ja, modeskaber er nogle små bøsser, der hader kvinder!

Sofie Heilmann · 6. april 2010 kl. 22:11

Ja for fanden! Godt formuleret! Modeskabere er små bøsser der hader kvinder! Der skulle skrives en bog om det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.