Jeg har valgt at ændre layouttet på Soffe.me (altså ikke her på bloggen, er fint tilfreds med layouttet her på bloggen og tanken om at ændre det dræber mig langsomt, så det bliver som det er – BASTA!)

Faktisk synes jeg den nye layout er ret så fint. Meget simpelt.. Ved I hva? Gå dog selv derind og se for pokker!

Desuden vil jeg ydmygt love at jeg vil være bedre til at smide billeder ind, så ved I hva folkes??? BILLEDER FRA ASIEN ER UPLOADED TIL ALBUMMET!!! Helt fantastisk!! Så derfor er I NØDT til at taste jer ind på Soffe (<– kooom så putte, kooom så.. Tryk tryk på den) for at kunne taste atter ind til mit fotogalleri.. Ja ved godt jeg ku linke jer direkte til galleriet, men helt ærligt, så ville I sq da aldrig nogen sinde komme forbi selve hjemmesiden vel? tsk tsk..

Før i begynder at spørge hvorfor jeg har ændret den mere avancerede layout til den nuværende meget simple layout, så kommer jeg jer lige i forkøbet og fortæller grundene. Grunden er simpel! Jeg bruger mest bloggen. Selv JEG er kun inde på min EGEN hjemmeside ca 1 eller 2 gange om måneden.. Så følte at det var så meget for ingenting, og besluttede mig for at den kun skal vise det jeg bruger. Nemlig min blog, og så galleriet.. Ved godt at galleriet har stået temmelig dødt siden fødslen af denne hjemmeside, men nu er der altså hvert fald mindst et album, og om 1 måned kommer endnu et fra min London’ske, Engelske, Skotske tur.. LOVER JEG PRØVER!!

Kategorier: Website

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.