Idag blev jeg lige konfronteret med endnu en rygte om min venindegruppe, osse kaldet Paraplygruppen (det er en udeforstående der har valgt at navngive gruppen som Paraplygruppen). Jeg har udmærket forstået, at det er svært at blive en del af gruppen, men helt ærligt, vi er en gruppe der består af 13 individer, og desuden, så er det jo heller ikke en klub man bare kan melde sig til. Så det er sq da klart, at når der inviteres til middage eller sådan noget, så er det kun de 13 piger der bliver inviteret! De fleste af os bor jo i en lejlighed, hvor der dårligt nok er plads til 13 personer! Det er 13 personer der holder af hinanden og stoler på hinanden! Men vi er altså osse 13 individer, der kan have andre veninder og interesser udover dem i selve gruppen..

Men nu er det bare sådan, at det ser helt anderledes ud udefra, hvilket er med til at skabe en hel del rygter..

– Gruppen bestemmer over individet..! Individet i gruppen skal gøre som den samlede gruppe siger
Se, det er ret interessant! Dvs. hvis jeg nu bestemmer mig for, at jeg gerne vil tage til Gallaudet og studere der, så har gruppen altså ret til at sige nej, det må du ikke Sofie.. Du skal blive herhjemme i Danmark sammen med os, så vi ikke spredes for vinde..
Vær lidt realistisk! Det der får jo gruppen til at lyde som en sekt, hvor man skal følge regler!

Hvis et individ fra gruppen bliver uvenner med en anden der ikke er en del af gruppen, så samles paraplygruppen og tager vores Bitch-bog frem, hvor vi sætter et billede af personen individet er blevet uvenner med, og skraber indtil billedet af vedkommende er ødelagt.
Før jeg hørte dette rygte, anede jeg faktisk ikke der fandtes en Bitch-bog. Og ved I hvad? Det gør der sq heller ikke! Det der lyder som noget 13 årige piger gør. Bliver en fra gruppen uvenner med en udenfra gruppen er det deres problem. Paraplygruppen blander sig ikke i deres uvenskab. Vi er voksne nok til at klare vores egne problemer konstruktivt!

Paraplygruppen skal godkende den nye kæreste
Det er noget der bliver sagt for sjovt. Alle veninder mener de har en vis ret til at godkende kærester, men i sidste ende bliver kæresten altid godkendt, for i bund og grund, er det vigtigste nemlig at kæresteparret er lykkelige, og at veninden stråler af lykke og nyforelskelse!

Med dette vil jeg blot fortælle; Vi er en venindeflok der består af 13 personer. Det er et betydeligt større antal end andre venindeflokke, men ikke desto mindre fungerer vi faktisk som alle andre venindeflokke..! Vi er ikke ude i noget der minder om et sekt, og der er ingen der bestemmer over andre og sidst men ikke mindst, der findes ingen Bitch-bog.

Er det så slemt?


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

11 Kommentarer

Kristine Seiler · 8. april 2010 kl. 15:12

Super godt skrevet! Håber det får de andre udefra stof til eftertanke 🙂 Kan slet ikke lade vær med at grine over Bitch-bogen.. Gad godt vide hvor folk har fået det rygte fra, hehe 😉

Sofie Heilmann · 8. april 2010 kl. 15:14

Ja for fanden da! Bitch-bogen er sq en af de bedste rygter jeg har hørt! Overvejer næsten at lave en, bare for ironiens skyld.. Håhå

Tina Boss · 8. april 2010 kl. 16:42

Sådan Sofie!!! Det er helt korrekt alt det du har skrevet. Folk er underlige engang mellem, men nu kan dem der forestiller os sådan som du har skrevet om, se at det altså ikke er sådan vi er.. Vi er almindelige mennesker som alle andre. 🙂

Synes RIGTIG godt om indlægget.

Marie P · 8. april 2010 kl. 17:31

Er så enig! Tak for dagens bedste indlæg! You rule! 😀

Mette B. · 8. april 2010 kl. 18:11

Hehe, sjovt – også for en udefra, der er helt uindviet! Jeg synes da bare, at det er fedt at I har det sjovt sammen.

Elisa · 8. april 2010 kl. 18:27

Griner.. første gang jeg hørte om paraply gruppe – øhh en gruppe for bøsse og lesbiske?? 😛

Rikke Mygind · 8. april 2010 kl. 19:08

Kanon indlæg.. Jeg må godt nok sige jeg er overrasket over at der går rygter om det.. Jeg kan fortælle at jeg ikke har hørt disse rygter – og hørte jeg dem – ville jeg osse sige at det er for langt ud..

Miss you girl..

Julie F · 8. april 2010 kl. 20:13

HAHAHAHA… Herlig læsning

Men Sofie altså… du ved jo at al det “hemmelige” og mystiske er, og vil forblive hemmelig og mystisk, og det overstiger folks fatteevne, derfor må de skabe disse myter for bedre at kunne kategorisere jer 😀 Og man tror altid at man har set uhyret i Loch Ness, når man faktisk så en laks, så hvis en af pigerne glemte at hilse på én, BETYDER DET AT ALLE I GRUPPEN HADER ÉN, AK OG VE!
Noget så mystisk som en venindeflok, hvis antal faktisk kan udgøre et helt fodboldhold kan slet ikke være normalt i dagens danmark…. vel?

MEN paraplygruppe: vær sød ikke at putte mig i Bitchbogen for dette kommentar 🙁 jeg mener det ikke alt for alvorligt…. nu fortryder jeg nærmest at jeg skrev.. ;).

Michala Christensen · 16. april 2010 kl. 04:00

Altså, jeg kan lige ikke lade være med at smide en kommentar ind.
Ville blot fortælle, at jeg har hørt om den der Bitch-bogen. 😀

Katrine Heilmann · 16. april 2010 kl. 12:45

Jeg har hørt at Paraplygruppen altid går i byen unden trusser på fordi Britny Spears er omdrejningspunktet for gruppens sammenkomster. De er vilde med hende. Til deres næste møde skal alle have trimmet deres lang lokker af. Dem der ikke tør bliver rullet i tjære og fjer 😉
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Sofie Heilmann · 16. april 2010 kl. 13:34

Julie: Du er hermed i Bitchbogen!! Tsk tsk. ;D
Katrine: Fuck, hvor har du hørt det?? Det var ellers tophemmeligt.. Men ja om 1 uge er vi alle korthårede.. Der er allerede en i gruppen der har taget skridtet! Så det er bare med at vi andre får taget os sammen til det.. Gulp.. Bliver ikke et kønt syn til dit bryllup, søs.. Intet hår til at skjule mine flyveører.. Ender med at stjæle rampelyset fra dig og Jens, fordi folk ikke kan få øjnene væk fra mine flyveører! Dumbo er landet!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.