Har set et dokumentar på tv2, om en ung pige der havde været på sit livs rejse i Thailand.. Disse dokumentarer indebærer altid skrækhistorier, der ender med fængsel og problemer.

Denne unge pige (ligeså gammel som jeg) sagde ja til at smugle heroin i endetarmen til Tokyo, fordi hun ikke havde flere penge, og bare ville hjem til England. Hun ville få 1000 pund for det..

Men hun blev opdaget, og sendt i fængsel. Sad der i 3 år før hun fik dommen. Hun fik “heldigvis” kun livstid i fængsel (det er normalt man får dødsstraf for dette). Efter 4 år i Thailandsk fængsel blev hun overført til et Britisk fængsel. Der sad hun i 3 år, og så blev hun benådet af den thailandske konge.

Det kalder jeg for en skrækhistorie.. Jeg skal selv rejse til Thailand, og jeg ved altså at jeg aldrig aldrig ville sige ja til at smugle heroin.. Så hellere krybe til korset og bede forældrene om at sende penge til mig så jeg kan komme hjem (det ville dog aldrig ske, eftersom jeg har købt en returbillet.)..

Mit livs rejse skal ikke ende som mit livs mareridt!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.