Så er det overstået! Har været til optagelsesprøve på journalisthøjskolen..

Hvordan det gik, kan jeg ikke rigtig sige endnu.. Ved bare, at sprogtesten var satme drilsk! Jeg er bare mest glad for, at det er overstået nu.. Det var noget af en lang dag.. Testen varede fra kl 9.15 helt frem til 15.45.. Der var heldigvis lagt pauser mellem de forskellige test, så det føltes ikke uendelig langt..

Men NØJ hvor er jeg smadret nu! Har åbenbart udviklet en tendens til at opnå en minimalistisk, omend mikroskopisk antal timers søvn inden en ret så vigtig test. Natten før ACT testen sov jeg kun noget med 3 timer.. Natten før denne test sov jeg sørme osse kun 3 timer. Men det fascinerende ved mig er, at jeg kan holde hjernen kørende trods søvnunderskud.. Vil næsten påstå, at hjernen giver den ekstra gas pga. bevidstheden om søvnunderskud. Måske hjalp cola og dextro osse en smule?

I undrer jer måske over, at jeg ikke har nævnt optagelsesprøven tidligere. Men grunden er simpelt. Det er møgbesværligt at komme ind på journalisthøjskolen, så gad egentlig ikke diskutere det før jeg havde taget prøven. For så kan jeg nemlig bare sige: Jamen nu er det overstået, så der er ingen grund til at snakke mere om det. Punktum..
Det er osse en af grundene til at jeg ikke har skrevet på bloggen i den sidste uges tid. Det faktum om at jeg skulle til optagelsesprøve fyldte faktisk en del af mine tanker, så skulle faktisk til at sidde og spekulere over, hvad jeg ellers skulle skrive.. Og det er ikke meningen med bloggen.

Måske er I osse begyndt at spekulere over om jeg så skipper Gallaudet, hvis jeg bliver optaget.. Der kan jeg sige nej.. Planen er at jeg tager til USA til sommer. Men hvis og det er kun HVIS,  jeg bliver optaget på Journalisthøjskolen (okay, det er altså besværligt at skrive hele navnet, så skal vi ikke bare blive enige om at jeg benytter mig af forkortelsen: DJH?) så forkorter jeg mit ophold på Gallaudet til et halvt år istedet for et helt år. Og så starter jeg på DJH d. 1 februar 2011.. Men husk… Jeg snakker kun i hvis hvis.. Husk det! Jeg er et flyvsk menneske, så mine planer kan ændres radikalt ligepludselig!

Nåmen nu sidder jeg i toget og er online med STORT O! Sagde ellers til mig selv, at nu må jeg gerne holde pauser fra alle de nyheder.. Verdenen tager jo ikke skade af, at jeg ikke læser nyheder et par dage.. Men det skulle vise sig, at jeg faktisk er et ødelagt menneske, hvad nyheder angår. Det første jeg gjorde, da jeg kom online var simpelthen at klikke mig ind på Berlingske.dk. Jeg hedder Sofie og jeg er nyhedsfreak.. Så det på plads!
Åh, glæder mig så meget til at komme hjem til min (noget rodede) lejlighed.. Bare slappe af og sige nej til eventuelle tilbud om natlige aktiviteter. Aftenen står på: SPIL DØD, Soffe.

Kategorier: JournalismLanguage

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 Kommentarer

Bisambelsk · 27. april 2010 kl. 08:01

Oh yes!! Så håber vi at det går godt med optagelsesprøve 🙂 Men hvornår får du det at vide???
Er du optaget på GU? Eller hvad? Har du penge til at stude derover?

Kram Isabel

Bisambelsk · 27. april 2010 kl. 08:01

stude = studre

Sofie Heilmann · 27. april 2010 kl. 09:57

Isabel: får brev fra DJH i næste måned, så det bliver jo spændende nok.. Men forventer ikke, at jeg er blevet optaget… 😉
Ang. Gallaudet, kan du læse om det senere idag, når jeg skal blogge om hvor dødbesværlige dem fra Gallaudet er! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.