Ej det for sejt! Er simpelthen nødt til at prale med, at jeg nu har fået indsat en tæller, der kan tælle, hvor mange besøgende jeg har inde på bloggen om dagen.. Det er ikke fordi jeg vil udspionere jer, men bare fordi jeg faktisk er nysgerrig efter at vide, hvor mange der egentlig besøger bloggen. (Så vidt det vides, tæller min counter ikke folk der læser min blog på Google Reader.. Men der kan jeg jo se, hvor mange faste læsere jeg faktisk har.)

Øhm, ja det var bare et lille input af, hvad jeg egentlig får foretaget mig i toget. Ser ud til, at jeg er mere produktiv i toget end jeg er når jeg er hjemme.. Måske skulle man pendle til Århus, hvis man nu blev optaget? Så ku jeg blive boende i KBH og sidde og lave kloge ting på computeren frem og tilbage mellem KBH og Århus.
– Okay, nej det gider jeg faktisk ikke! Vil helst bo på cykel afstand. Det med at stå op kl 5  om morgenen virker umiddelbart afskrækkende!

Kategorier: Website

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Tina · 24. april 2010 kl. 19:23

Kan ikke anbefale at pendle så langt. :o) Jeg pendler jo som du ved hver dag fra Vejle-Århus og er pænt begyndt at være træt af det hihi :o)

Sofie Heilmann · 25. april 2010 kl. 09:18

Tina – Kan jeg sq godt forstå.. Husker stadig med gru dengang jeg pendlede fra Næstved til KBH.. tsk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.