Har nydt søndagen, som for en gangs skyld var helt uden tømmermænd.. Det er sq ret skønt, må jeg indrømme..

Ekstra søvn betyder, at jeg har drømt ekstra meget. En af drømmene handlede om, at jeg havde fået en spejlreflekskamera. Jeg tog nogle helt fantastiske billeder, så nu er jeg overbevist om, at jeg bliver en dygtig fotograf den dag jeg skaffer mig en spejlreflekskamera..

Er misundelig på modebloggerne, der får deres kamera foræret fra diverse firmaer. Ku være jeg skulle lave min blog om til en modeblog? Hm hm.. Seriøst tror egentlig ikke det ville funke.. Er ikke den store shopper for tiden pga. en meget minimalistisk beholdning af penge inde på kontoen.. Desuden er mode jo heller ikke min store interesse..
Nåmen, det ser nok ud til at jeg må spare op til sådan en kamera..

Kategorier: Dreams

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.