Nu har jeg endelig fået den længe ventede rengøringsflip! About time!

Har altid hadet at gøre rent, så venter altid på, at der pludselig kommer en indre rengøringskone op i mig, som tager hele tørnet.
Har boet her i lejligheden siden jeg kom hjem fra Asien, så vi tæller faktisk 4 måneder uden et spor af en indre rengøringskone, der ville overtage magten! Men igår begyndte den at komme snigende og jeg fik ryddet pænt op.. Idag overtog hun fuldstændig og jeg har nu fået støvsuget, rengjort køkkenet, toilettet og tørret støv af over det hele.. Nu sidder jeg tilbage med en følelse af veltilpashed.. Der er jo intet som en pæn og ren lejlighed vel?

Vil nu sige, at det ikke betyder, at jeg ikke har gjort rent i evigheder.. Har gjort rent sådan lidt spotvis, a la gæst kommer imorgen, fuck, må se at gøre noget ved denne lejlighed. Så er det at der bliver støvsuget på den halvhjertede måde, overflader der ses tydeligt, blev tørret af og soveværelsedøren blev som regel lukket, så man ikke kunne se kaosset derinde..

Men idag må enhver der skulle dukke op meget gerne komme. Ingen nødvendigheder om at lave aftaler 1 uge før, så jeg har lidt tid til at tage mig sammen til lidt rengøring på laveste niveau.

It’s feels good!

Kender I så ikke, at man har denne herlige følelse, at man så tænker at det her må jeg sq da gøre noget oftere? Jeg kender mig selv.. Min indre rengøringskone går i hi nu, og det vides ikke hvornår den kommer tilbage.. Tsk tsk..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Kristina Stackelies · 26. april 2010 kl. 15:33

Jeg grinede over din indlægs, sorry 🙂 Jeg har ingen problem med det, for rengøring er min sygdom, hihi, men kender følelsen 🙂 Så nyd det inden det bliver kaosset igen.

Sofie Heilmann · 26. april 2010 kl. 22:18

Det er kun en glæde hvis jeg kan bringe latter i andre folks liv!! ;D
Desuden overvejede jeg faktisk at skrive at min indre Kristina Stackelies dukkede op, men tror egentlig kun det ville være os 2 der fattede humoren i det.. ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.