Bliver helt vild i varmen af ordet!! Siden jeg fik oprettet den der tæller, kan jeg gå ind på en viis side og se hvor mange besøgende der har været.. I kan selv se at der indtil nu har været 65 besøgende de sidste 3 dage.. I gennemsnit har det været 21, 66666….. besøgende pr. dag.. Se det jo rimelig sejt det der..  (Matematik.. *SAVLE SAVLE*. Det så sexet!)

Og det ser ud til at besøgstallet har været stigende. Nu ved jeg godt, at jeg fik fixet den der tæller i lørdags på vej hjem i toget.. Men stadig, igår var der 23 besøgende og idag var der 34 besøgende på denne side! Det ser ud til at min blog ikke er så dårlig alligevel.. Der er jo åbenbart en del læsere der hænger ved her..

Desuden kan jeg fortælle jer at min side er blevet loadet (på computerdansk: hentet. På rigtig dansk: åbnet) hele 105 siden jeg fik tælleren til..! Altså 35 gange om dagen i gennemsnit.. Undskyld, men det så interessant.. Altså for mig, ik’? Rart at have en fornemmelse over hvormange, der egentlig tager turen forbi min blog, og at jeg ikke bare skriver for døve øren (øh, hå hå?)

Hvis I er interesseret i en osse, kan I bare klikke på selve tælleren på min sidebar, altså den til højre ikke? Nederst. Allersidst.. Og så viser den jer frem til websitet der udbyder tællere.. Det’ gratis! 😀

Og ved i hvad? På enten lørdag eller søndag poster jeg lige et billede af statistikken over læsere med en flot graf og hele balladen!.. Det vil I jo så gerne se ik’? ik’ os’ folk? *indsæt hysterisk smilende Soffe*

Kategorier: Website

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.