Godt disse vaccinationer er ovre for denne omgang!! For har mega kolosal enormt ondt i min arm..

Ellers var jeg endt med at blive som barneplejersken i familien Varnæs fra DR serien Matador der hele tiden sagde av min arm om alt og intet.. (yderligere ord i hendes ordforråd var osse jaja og nejnej)

Nå, vaccinationerne er overstået, næste vaccination om ½ år.. Til at leve med..

Jeg er nu beskyttet mod:

Tyfus
Japansk Hjernehindebetændelse
Hepatitis A og B

Ikke dårligt.. Så får jeg osse en recept til Malaria piller som jeg skal æde mens jeg er i malaysia og filippinerne..

Om ½ år skal jeg vaccineres mod hep A og B, og så er jeg beskyttet mod denne sygdom resten af livet. Om 1 år skal jeg vaccineres mod japansk hjernehindebetændelse og så er jeg beskyttet mod denne sygdom i 25 år.. Kan ikke klage..

Næste mål: VISUM.. Ordnes i næste uge i Kinas ambassade med Britt.. Hygsomt..

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.