Prøv lige engang at læse denneher artikel: iPhone, mænd og kvinder

Artiklen handler om kvinder der synes at mænd med iPhones er mere attraktive end mænd uden iPhone.. Hvorfor? Jo fordi den dyre og lange bindingsperiode (I UK, hvert fald) gør at kvinder anser dem for mere pålidelige!

Jeg har aldrig aldrig tænkt over det! ALDRIG!
Men når jeg nu tænker over det.. Så synes jeg egentlig, at fyre med en iPhone virker lidt mere fimset (undskyld, drenge, der ejer en iPhone! Det er ikke for at tage jeres mandighed fra jer!). Synes det er sådan en fin feminin gadget! Så hvis jeg egentlig skulle styre efter hvilken type mobil gutten har, ville jeg da formentlig styre udenom ham der, der har en iPhone.. Måske er det bare fordi dagens danmark er således, at det kun er de mest hippe fyre (ja, jeg generaliserer groft her!) der har en iPhone, og derfor ser jeg dem osse som mere overfladiske! Og er der noget jeg ikke kan tåle, er det de der overfladiske hippe fyre man ser ude i byen.
Hvis jeg ser en gut med en blackberry, er han da langt mere tiltrækkende! For en blackberry er jo ensbetydende med business og en der har styr på sine sager!

Selv vil jeg aldrig anskaffe mig en blackberry. Vil jo meget hellere have en iPhone, netop fordi jeg synes det er en fin feminin tingst, der passer i pigens (noget store) hverdagstaske!

Hvad synes I? Nu ved jeg godt, at man ikke skal dømme fyre ud fra deres mobiltelefon, men hvis nu man skulle, hvad ville i så foretrække?
Og hvis der skulle være nogen mandlige læsere, der gerne vil give sin mening til kende, så fyr løs!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Rikke Mygind · 27. april 2010 kl. 20:26

Kunne ikke være mere enig.. Synes også IPhone er til de femine – rettere sagt kvinder – OG femine mænd:P

Sofie Heilmann · 27. april 2010 kl. 20:28

Yeah, så er det ikke bare mig der har dette syn på sagen! ;D Ku jo ikke vide om det bare er fordi jeg har et forskruet syn på vores verden.. hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.