Jeg er så så så træt at hele kroppen værker!! Har bare allermest lyst til at kravle mig under dynen og tage en lille morfar. Men det tør jeg bare ikke.. Kan mærke, at jeg er så træt, at jeg bare vil sove helt frem til kl over-aftensmads-tid, hvilket vil betyde, at jeg misser min vasketid her kl 17 + det faktum, at jeg vil være overenergisk frisk ved sengetid..  Men kan bare ikke lade vær med at tænke: Bare en lille lille time..!

Der må selvdisciplin til her! Det kan ikke lade sig gøre at jeg misser min vasketid (og nattesøvnen)..!
Dog kan jeg lige (med en lille trumf?) nævne, at jeg faktisk kun har vaskemiddel til hvidt tøj.. Der er jo et eller andet kemisk i det der, der gør at det hvide tøj bliver lidt hvidere, ikk? Ærgerligt, er nødt til at tage resten af tøjet med hjem til Mutti og benytte mig af gratis laundry service!

For iøvrigt kan jeg med stolthed nævne, at jeg har formået at holde min lejlighed i pæn stand endnu!!! Det er et helt fantastisk bedrift.. På nuværende tidspunkt plejer der mindst at være et bunke opvask ude i køkkenet og tøj spredt over det hele i soveværelset og papirere over det hele, stue, soveværelse og køkken.. Men det er der bare ikke! Wuhuu.. Måske har jeg for alvor startet en ny livsstil der hedder: Hold orden i dit liv, frøken! Me like!!

Så jeg tvivler ikke længere.. Jeg har selvdisciplin nok til at holde mig vågen og klare det der med at vaske tøj og lave lidt aftensmad..

P.S. JEG HADER KØBENHAVNSKE FODGÆNGERE OG KNALLERTER NÅR JEG ER PÅ CYKEL!!! (Besluttede mig for ikke at skrive om det, da jeg ellers ville gå igang med en større svada, jeg allerede udtænkte mens jeg cyklede resten af vejen hjem i raseri..!) Kan dog nævne, at havde jeg et svagt hjerte, så var jeg formentlig død flere gange under min cykeltur hjemad! ! ! ! ! ! ! !

Kategorier: homely stuff

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.