Det er en af mine yndlingsdage i året!

1. maj er jo ensbetydende med at folk strømmer hen til fælledparken for at give den en ordentlig skalle!
Bare sidde på græsset og hygge sig samtidig med at man nyder solen i ens ansigt!

Idag er det ikke så varmt, og DMI lover regnvejr kl 15.. Det er lidt øv, men så er det bare om at nyde det indtil da og klæde sig lidt varmere på!

Men jeg glæder mig til kolde øl, ærter og spanskrør som altid er et must til dette event! Og som noget nyt for første gang i 5 år, har vi aftalt at rende i byen om aftenen. Det er jo for en gangs skyld 1. maj en lørdag, hvilket naturligvis byder på muligheden for at gå i byen.

Jeg skal dog lige hilse og sige at jeg bestemt ikke glæder mig til imorgen.. Har fået en tendens til at være helt uduelig dagen derpå!

Kategorier: Party

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.