Hold da fest for en herlig weekend.

Min søster er blevet gift. Det var helt vildt stort.. Ku slet ikke lade vær med at snøfte lidt, da jeg så hende komme gående ad kirkegulvet med far i armen!

Det hele forløb helt gnidningsfrit, og maden var bare topklasse! Selv min tale til brudeparret blev vel modtaget. Og det var godt nok nogle fantastiske taler der blev holdt for dem. Til min store glæde var der kun 3 sange i løbet af aftenen. Så alt i alt har det bare været en fantastisk weekend!
Når jeg finder nogle billeder af mine outfits på dagen (ja havde 2 forskellige outfits!) så smider jeg dem herind så I alle kan se, hvor køn jeg så ud.. Hæ hæ

Off Topic:
Da jeg kom hjem fra Asien fik jeg en eller anden form for en bakterie eller hvad det nu er (lægen fandt aldrig ud af hvad det var for noget) Nåmen, troede det var gået væk af sig selv, så var godt tilfreds med det, selvom det godt kunne føles som spild at gå igennem en kikkertundersøgelse i tarmene(!)
Men nu ligger landet sådan, at det er vendt tilbage med fornyet kraft.. 🙁 Det er enormt trælst, for det tærer på energien og stjæler lystigt min søvn. Jeg har ingen idé om hvorfor det nu har valgt at komme tilbage, men det begyndte efter en Café Latte i torsdags, som jeg blev godt og grundig syg af.. Plejer nu at få kvalme af kaffe, men altså.. Det plejer at gå væk sådan lidt hurtigt igen, men den torsdag valgte kvalme altså at blive hele natten over og mavepine hele weekenden over!
Det er enormt trælst, og for min skyld må det meget meget gerne forsvinde igen ASAP (as soon as possible – synes I ikke forkortelsen lyder helt fantastisk? Selve forkortelsen får en til at forstå at det skal være virkelig hurtigt.. Det har næsten en større effekt af forståelsen af hvor hurtigt det skal være, end det hele skrevne sætning..)

Øhm.. Ja.. Det blev en længere parentes.. Men må nok hellere lige understrege, at jeg har kærlighed til detaljerne i ord! Så meget at jeg sidder kraftigt og overvejer om jeg skal skaffe Nudansk ordbog, så jeg har et opslagsbog når jeg snubler over nye fantastiske ord.. Ligeledes gælder det med hensyn til de engelske ord! Så derfor skal en Oxford English Dictionary altså osse skaffes.. Men hvorfor er det så DYRT? Suk.. Godt jeg holder fødselsdag før tid, hvis jeg altså nu skal til USA ikk?

Apropos USA, så har jeg fået testsvarene tilbage.. Og det siger mig virkelig ikke en skid!!! Fik en composite score på 19.. Hurra?(!) Ku se at det rangerer mellem 1 og 36, så ligger vel lige over midten.. Er det ikke svarende til et 8 tal (Okay okay, ny karakterskala: 7tal)?? 😉 men i det mindste ku jeg se at min score i Engelsk var svarende til college niveauet.. Så det er jo rimelig fedt! Det var da osse det der var vigtigst i ACT testen! Tsk! Resten snakker vi bare ikke om, vel??

Ja det blev vist nok til en lidt frem og tilbage/alt og intet indlæg denne gang.. Lidt langt at læse måske? Whatsoever..

Tilsidst vil jeg bare, altså du ved, bare lige sige: 5 DAYS LEFT UNTILL UK TRIP!!! WHOAAA!! Tiden vil gå hurtigt!! Yes yes yes..
Og kan allerede melde ud at jeg satme skal ud og shoppe på lørdag allerede!! Og om aftenen er der dømt House Party. Nye mennesker! Bliver jo HERLIGT! Og er altså spændt på hvordan de der englændere fester!

Kategorier: LanguagePartyTravels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Katrine Heilmann · 11. maj 2010 kl. 12:11

En fantastisk tale du hodte! Der var ikke et øje tørt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.