Skrevet d. 14 maj.

Hvor heldig kan man egentlig være?
Først kommer jeg lidt for sent afsted, fordi jeg liiige havde glemt noget. Og så da jeg kommer på hovedbanegården ser jeg at det tog jeg skulle have været med osse var forsinket. Dog lige en anelse mere forsinket end jeg var. Så endte alligevel med at stå og vente på toget i 15 minutter. Så ankommer jeg endelig til lufthavnen og checker ind. Føler jeg har lidt travlt da jeg skal købe små gaver til mine værter plus en mascara til mutti og så osse en rejseadapter (havde godt nok en, men den er så forældet at den garanteret er ulovlig, og så ødelægger den osse mine opladere. Finder det hele i hast, da jeg osse lige skulle have noget aftensmad (som jeg naturligvis ikke tænkte på inden jeg tog afsted). Da jeg har hastet lidt rundt i lufthavnen vil jeg lige tjekke hvor jeg skulle boarde ser jeg at flyet (jeg undskylder mit ordvalg på forhånd) satme at flyet er EN TIME FORSINKET.

Nå, tænkte jeg nok hurtigt kunne få tiden til at gå, og sendte lige den obligatoriske SMS til min vært om forsinkelsen.

Nej nej, det slutter ikke her. Nu er flyet yderligere 40 min forsinket og jeg er godt igang med at finde et sted at hænge mig (billedligt talt. Man siger jo man skal slå tiden ihjel, ik’?)

Lad os så se om det kan blive værre.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.