Hvor er jeg bare skide dårlig til at opdatere her på bloggen for tiden!!!

Men jeg har en excellent undskyldning for dette: Nemlig at jeg først lige er vågnet op af min døs.. Det har sådan set taget mig en HEL uge at indhente den søvn der blev tabt i Storbrittanien!! Igår formåede jeg altså at sove fra kl. 16 frem til kl 22, hvor jeg lige var vågen i et par timer, hvor jeg så faldt i søvn og sov helt frem til kl 8 idag.. Det samme gælder i søndags.. Da sov jeg osse sådan set hele dagen.. Jeg må indrømme at jeg er noget overrasket over, at det har taget mig SÅ lang tid at indhente den fortabte søvn! Men nu skulle den gerne være der.. Nu føler jeg mig for en gangs skyld friskere! (Det kan sagtens være, at jeg er af en anden mening når jeg kommer hjem fra arbejdet.. Men der er heller ikke så meget at lave når jeg kommer hjem.. Måske er det nu jeg er begyndt at savne et tv?)

Lige nu sidder jeg her på arbejdet og venter og venter og venter på at folk skal svare på mine mails, så jeg kan komme videre med temanummeret til august! Det er egentlig røvbanankedeligt! Sidder og trykker: Update… Update..

Anyway, igår kom jeg til at købe en ny kjole.. Hovsa.. Men den er så flot, og noget helt andet end hvad jeg ellers har i min kjoleskab! Nemlig en Maxikjole!!! Whoohoo.. Nu kan jeg ikke lave andet end at sidde og spekulere over hvornår fanden jeg kan tillade mig at tage den på! Det skal jo gerne være sommeragtig vejr, og ikke det der vejr vi har for tiden!! Så, sommer.. Hvis du ikke har noget imod det, så må du altså gerne komme igen.. Nød dig ellers i fulde drag her i weekenden!

Her kan I lige se kjolen:


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.