Det var en møgkedelig dag idag! En af disse dage, hvor man rent faktisk sidder og venter på at folk svarer på ens emails ang. forespørgelser til interview og den slags! Blev lidt freaked til sidst på arbejdet, for der var INGENTING at lave ud over at trykke “Update” igen og igen på min arbejdsmail og så osse facebook (Det er tilladt når man har brug for et tidsfordriv..!)

Kom hjem fra arbejde uden at ane hvad jeg så skulle lave (er blevet rastløs efter den tur til UK…)… Det ender så med, at jeg falder i søvn i et par timer, I ved, bare for at have noget at lave, ikk?

Nåmen, jeg kunne jo selvfølgelig ikke blive ved med at sove, så surfede rundt på nettet og havnede på gallaudet’s hjemmeside! Her prøvede jeg så lige at kigge på forskellige ting, såsom hvad man skal tage med og den slags (Nej er ikke kommet ind endnu… Men kiggede bare li’, I ved… Nysgerrighed) Pludselig fandt jeg den akademiske kalender for efterårs/forårs semestret.. Her kan man altså se, hvornår man starter!

Det var lige her det gik op for mig; Hvis jeg bliver optaget på Gallaudet, så starter jeg satme allerede d. 19. juli og skal derfor flyve fra danmark enten d. 17. eller 18. juli!!!!

Så var det lige at jeg begyndte at føle lidt stress! For jeg har hverken visum eller bare en skide flybillet derud.. Og de sidste papirer er ikke engang ordnet (det er i forbindelse med at man skal underskrive og dokumentere på at man har det fornødne beløb til et helt år).. Og hvem skal bo her i lejligheden? Og hvordan skal jeg finde tid til at pakke?? Og hvordan skal jeg dog kunne nå at se alle mine fantastiske veninder inden afgang!? Panik! (Mor siger jeg skal slappe af, men det kan jeg bare ikke! Man er vel en planlægningsfreak, ik’ os’?)

Nåmen prøver stadig at fortælle mig selv, at jeg altså skal slappe af og først må panikke når jeg overhoved har fået papirerene om optagelse! Så det prøver jeg på.. Gisp!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.