Jeg ved godt, at det er onsdag ‘allerede’, men jeg synes det har taget lang tid at komme til denne dag.. Imorgen er det torsdag, og så har jeg weekend allerede på fredag.. Men alligevel.. Det har været en meget langsommelig uge!

Nåmen, jeg sad og morede mig lidt, for mig selv naturligvis, over hvilke personer man kunne have med i slip fordommenes tegnsprogsudfordring for kendisser! Her skal kendisserne sige på tegnsprog: Døve og hørende kan godt kommunikere sammen, hvis vi prøver.
På en eller anden mærkelig måde kom jeg altså til at tænke på Rigmor Zobel, vores alles jetsetdronning, der blev taget for kokain… Her fik jeg pludselig et nyt koncept, som Rigmor Zobel altså skulle sige på tegnsprog: Døve og hørende kan godt sniffe kokain sammen, hvis vi prøver.. (Fniiiis) Tror aldrig Rigmor Zobel får den der kokain image fjernet!
(Det skal bemærkes, at jeg så absolut ikke går ind for hårde stoffer!)

Nå ja.. Ved ikke om det bare er mig der er underlig og synes det er lidt sjovt – bare lidt, ik’? Eller?


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.