Kender i det når man sådan hååber, at der er kommet spændende post? At det er det første (og eneste) ting man tænker på, ligeså snart man træder ind i opgangen..

Sådan har jeg det hvert eneste evige dag! For jeg hååber og hååber, at der er kommet et brev fra en fond der vil af med 100.000 kr sådan lige..

Men dag på dag er jeg bare blevet skuffet.. Tænk engang… Der er ikke engang regninger! Den er bare tom og ser noget så sultent ud! Altså.. Ved godt at man burde være glad for at man ikke har regninger i postkassen dagligt.. Og det er da osse lidt sjældent jeg får regninger, eftersom jeg virkelig sparer hvor jeg kan.. Men på den anden side, så begynder jeg at bekymre mig, om nu postmanden har glemt mit post, bare for at være led?

Skulle man mon sætte småkager og mælk ud til ham, lissom man gør når julemanden kommer på sit årlige visit? Ville det mon hjælpe? Hmm.. Må lige overveje, hvordan jeg kan stille det frem.. Der skal helt sikkert osse et brev med ved hvert glas mælk og småkager, hvor jeg helt så uskyldigt beder om brev med en formue i….

Har aldrig lige tænkt over at postmanden egentlig kan sammenlignes med julemanden!! Rødt tøj; tjek. “Gaver” til alle (de fleste, dvs. de artige?); tjek. Der kan man bare se! Nu kalder jeg postmanden for julemanden istedet!

Hvis det er fordi jeg ikke har været artig på det sidste, at jeg ikke får noget post, så vil jeg altså gerne have retten til at anke den beslutning! For jeg synes at jeg har været ekstremt artig her på det sidste! Hmf!!

Nåmen en positiv ting kom der ud af det.. Jeg har genfundet min tro på julemanden nu..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.