Med kurv fyldt med mad (mine forældre) og en taske fyldt med æggesandwich (mig) og en bil (min søster og hendes kommende mand) var vi klar til at indtage ishøj strandpark til den årlige familieskovtur…

Først burde jeg lige fortælle at familieskovturen indebærer hele min mors side af familien (og det indebærer 5 mostre der alle har børn og børnebørn – Hører under kategorien børnebørn, hvis der skulle være nogen tvivl.)

En gang om året mødes vi alle et sted som årets arrangører har valgt og der starter vi med at indtage vores frokost (her plejer mor og far tage frokost med til os børn, selvom vi er flyttet hjemmefra forlængst). Bagefter plejer vi at spille en gang rundbold… Men i år var det noget andet på programmet; nemlig drageflyvning.

Kan hilse og sige at jeg blev bidt af drageflyvningen (hænger helt sikkert sammen med at jeg bare er skide god til det). Jeg stod faktisk i omkring en time og styrede dragen som far havde købt (fik overtaget den til sidst, for jeg var så god til det at dragen sjældent faldt ned på jorden – et skjult talent har åbenbaret sig).
Skal helt sikkert arrangere en drageflyvningsdag på en kedelig søndag.. Så er spørgsmålet bare lige om hvor mange der faktisk er interesserede.. mmh..

Når aktiviteterne er færdig plejer vi at tage hjem til arrangøren og hver en familie har medbragt en kage (er stadig ikke voksen nok til at jeg medbringer min egen kage – desuden har jeg ikke min egen familie, så jeg hører nok stadig under mor og far).
Det er altid den mest lækre udvalg, og som traditionen tro er der altid 2 faste kagetyper at finde på kagebordet – nemlig krydderkage og snegle (iår var snegle dog udeladt, pga. min mormor ikke kom – det er hende der bager dem…)

Når vi har siddet og udvekslet det seneste nyt blandt os alle, kommer vi til aftensmaden.. Her er det vekslende hvad arrangørerne byder på, men iår var det oksemørbrad, friske kartofler, 2 forskellige salater og en hammer lækker sovs til..
Fyldte min tallerken op til “randen med masser af salat, kød og kartofler. Var i den syvende himmel.
Til dessert fik vi de syndige fristelser: Brownies, Jordbær og vanille-is.. MUMS.. (har taget billede af de syndige fristelser, de kommer på bloggen senere)

Altid er det enormt hyggeligt til familieskovturen, så man sørger gerne for at man er ledig den dag det bliver afholdt. Engang var det let, for da var familieskovturen på grundlovsdag, men eftersom der var faste folk der aldrig kunne komme til familieskovturen, er det blevet sådan at man i god tid får besked om datoen, så den kan reserveres.

Senere smider jeg lige et sejt billede af strand, drage og mig der prøver at ligge på jorden og styre dragen (Det var desværre slet ikke let, dragen faldt ned kort efter – så har man lært det!)

Crap det blev en længere blog indlæg – i må bære over med mig.. 🙂


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.