Det begynder at blive slemt, det der.. Jeg bliver mere og mere interesseret i forskellige sprog!

Før i tiden tænkte jeg, at jeg da ikke gad at lære fransk.. Men nu er jeg nået dertil, hvor jeg egentlig synes det er et kønt sprog..! Et sprog som kunne være sjovt at lære!

Så nu er der bare kommet endnu et sprog på listen.. Tsk..
Listen ser sådan ud indtil videre:
Engelsk – Check
Spansk – Næsten
Tysk
Svensk
Norsk
Fransk

Det bliver bare ved!! Og jeg ved ikke hvordan jeg skal kunne nå at lære alle de sprog.. Er der ikke et job hvor arbejdet består af at lære sprog sprog sprog hele tiden?

Planen var jo ellers at jeg i mit egenskab som international journalist kunne få et arbejde 1 år ad gangen de forskellige steder, hvor jeg så lærer landets sprog og tegnsprog.. Men.. Det her… Det bliver sq et helt livsprojekt! Så kan jeg i sidste ende ligeså godt lære kinesisk, thailandsk, hindu, japansk osv osv.. For dækker hurtigt europa med disse sprog, og Amerika er næsten allerede dækket bare ved engelsk og spansk..
Så er det at jeg pludselig mangler asien!

Hvordan kan jeg nå det???

Kategorier: Language

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.