JO GU FANDEN ER DET SQ FOR AT PRALE!!!!

Nu skal I bare høre, hvor skide god jeg er til at cykle!!
Jeg skulle cykle til Valby idag, til tøsehygge halløjsa dér.. Jeg tænkte at det ville tage mig ca 30 minutter at cykle dertil, eftersom det netop tog de 30 minutter, da jeg skulle cykle hjem i onsdags, hvor jeg var hos Søster, der osse bor i Valby – og spise middag der..
Nåmen tog hjemmefra kl 17.11 (ca..) og måtte sande at cyklen altså trængte til at blive pumpet lidt.. Så jeg tog lige hen og fik proppet noget luft i den.. Da jeg cyklede videre var klokken 17.20..
Synes slet ikke, at jeg cyklede vanvittigt stærkt.. Jeg kan sagtens træde endnu mere på pedalerne…! Men da jeg ankom til Valby, indså jeg at kl kun var 17.36.. Så det tog mig kun sølle 16 minutter at cykle fra Bellahøj til Valby.. Er man lidt stolt her?? Hell YES!!
Og hjemvejen ( og der er flere bakker opad på hjemvejen) tog det mig kun 18 minutter..
Og der er ca. 6 km fra Bellahøj til Valby..! Er man lidt stolt?? DAMN YES!

Nu ved jeg ikke om det bare fordi, der var lidt luft i dækkene.. Men jeg vælger bare at tro, at det er fordi min kondi og muskler er blevet så fandens seje, at jeg cykler hurtigt uden at mærke det særligt meget!!

STOLTHED! YEAH!

Nu håber jeg så sandelig, at jeg cykler ligeså sejt til DDU kontoret imorgen, hvor jeg skal til 2 x møder.. Der er ca. 5 km dertil, så satser hårdt på, at jeg kan gøre det på under 15 minutter..! Kan jeg det, tror jeg, at jeg vil deltage til sommerens Tour de France og vinde!! For kan jeg cykle 5 km på under 15 minutter, er man da klart favorit til førstepladsen til Tour de France! Jeg er slet ikke i tvivl! Ud med Bjarne Riis og ind med Soffe! (Jo jo da, ved godt Bjarne Riis ikke cykler Tour de France længere, men det var den eneste navn jeg kunne komme på i forbindelse med cykleri..)


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.