Nu har jeg fået en email fra Gallaudet University om, at de har modtaget de sidste 2 dokumenter jeg sendte for en uge siden. (Er noget overrasket over at de allerede har modtaget den.. Postdamen sagde at det ville tage 10 dage før det ville nå frem.. Elsk på postvæsnet for at skynde sig lidt)

Denne gang var der intet om, at der manglede et eller andet crap på de 2 dokumenter.. Så nu kan det da ikke vare så længe før jeg får besked om jeg er optaget eller ej.. Ih altså.. Nu kommer jeg til at tjekke postkassen med stort stort håb hvert eneste dag, og blive skuffet hvert eneste dag indtil det ventede brev er nået frem til mig.. Jeg skal vist nok regne med, at det tager mindst 1 uge før jeg ved noget.. IH ALTSÅ! 1 uge forekommer mig så lang..! Kryds fingre for mig!

Kategorier: Education

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.