Så er der bare stress på her i min hverdag.. Synes jeg har en uge jeg slet slet ikke kan overskue lige nu!

Jeg er temmelig sikker på at det alene skyldes at personen jeg skulle interviewe aldrig kom online her kl 18.30. Havde ellers satset hårdt på at den artikel hvert fald skulle blive færdig imorgen, så jeg kun har de lidt nemme opgaver tilbage..
Men nej, sad og ventede i 1½ time.. Og endnu bedre er at jeg slet ikke kan logge på min arbejdsemail…

Ligenu føles tingene bare uoverskueligt.. Biografturen på onsdag føles uoverskueligt.. Selv ROSKILDE festivalen føles totalt uoverskueligt lige nu..
Dog er jeg temmelig sikker på at jeg lader mit stress blive hjemme i NV når jeg tager til Roskilde! For de 4 dage der skal for fanden da nydes fuldt ud! (Jeg må dog indrømme at det forekommer mig uoverskueligt at jeg først er færdig på Roskilde søndag aften kl 22, og skal på arbejde om mandagen! Men jeg har simpelthen ikke noget valg!)

Stress stress stress

Og har stadig ikke fået nogen brev fra Gallaudet om jeg er optaget eller ej! Jeg indrømmer det… JEG HADER AT VENTE!! Så brev…: SÅ KOM DOG MAND!! Jeg gider ikke at vente mere, jeg vil igang med at planlægge og forberede til afgangen!! Det er for fanden da om 3 uger!! ARGH (Ellers må jeg jo bare droppe New signers program, hvis det bliver for presset med tiden!)

Så… Kan vi ikke blive enige om at jeg får brevet imorgen.. Og at jeg får mit interview imorgen.. Og at jeg bliver stressfri og klar til Roskilde med dejlige mennesker!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Bisambelsk · 29. juni 2010 kl. 14:14

Nu er du jo blevet optaget! 🙂 3 uger, så er du helt VÆK i 1 år, ikk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.