Britt og jeg havde aftalt at mødes på Nørreport st. for at tjekke nogle butikker ud.
shopping var dog ikke på programmet…. Det var nemlig rygsække vi havde kig på…

Da vi kommer ind i fjeld og fritid støder vi på soveposerne.. Man kan ikke lade vær med at tjekke dem ud, for tænk nu hvis der var nogle virkelig små og praktiske..
–> og det var der!! Tro mig, 10 cm lange og måske ca 12 cm i diameter.. Se det er noget der vil noget..

Godt nok ikke ægte soveposerne, men silkesoveposer.. Havde tidligere læst at det var den bedste slags sovepose man kunne have med til varme lande (og den kategori hører asien jo lissom under) En flinker mand kunne se vi var meget optagede af det, og vi bombarderede ham straks med spørgsmål..

Vi (Britt og jeg hvis der er nogen tvivl) blev straks enige om at vi skulle have sådan en…

Turen kom til rygsækkene og Britt finder væggen med rygsække til damer.. Vi prøver straks dem af, og tænker slet ikke på at se resten.. Det var jo en væg beregnet til damerne, så hvorfor skulle der være flere?

Men tog skam fejl, vi søgte råd hos den samme mand (som i øvrigt var meget nem at forstå, og man kan sige at han nok gjorde et større nummer ud af at tale tydeligt. TAK…) Han viste os straks nogle helt andre rygsække (dem vi havde kig på var lissom til trekking og ikke til rundrejse… Forklaring om forskel følger)

Han viste os en faktisk ret stor rygsæk, men den var faktisk temmelig praktisk til flyture, busture og togture, eftersom at bæresystemet kunne gemmes væk, og man kunne bære den som en sportstaske.. God blanding af trekkingrygsæk og sportstaske..
Der var 2 store plusser ved den taske vi havde kig på: 1. den kan lynes op som en sportstaske, så man kan pakke den godt og grundig og udnytte al plads.. 2. der er plads til sin lille taske foran, som kan sættes fast med dimser og dutter.. SÅ slipper man jo for at bære sin turtaske på maven!! —> SKIDE SMART IKK’?

Britt er fast besluttet på at købe den på torsdag… Min mor kommer på torsdag med rygsækken jeg har tænkt mig at låne.. Jeg vil bruge den til lederkurset og finde ud af om jeg synes den er god nok… We will see.. Er den ikke god nok, vil jeg nok overveje at købe Lowe Alpine travel trekker 60 ltr..

Efter at have gloet på tasker, fik vi os en lille is, og pandekager bagefter.. Hygsomt..

Så Gik vi lige i boghandlen og købte 2 rejsebøger.. Så er det på plads.. Så mangler jeg bare at rovlæse bogen.. Getting funny! 😀

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.