Hold da fest, hvor det føles som om alt er med mig lige for tiden!

For jeg har nemlig fået en “emergency appointment” – a la haster-aftale- hos den Amerikanske Ambassade allerede på FREDAG kl 9.30..!!!!!! YEAH! (godt jeg ikke har vagten på Roskilde om formiddagen!)

Så er chancen for at jeg kommer til USA til Jumpstarter d. 19 juli MEGET stor!!

Jeg må indrømme at jeg føler mig meget mindre stresset lige nu!!

Har bare lyst til at DANSE lige nu! Men venter lige til jeg kommer på Roskilde så jeg har nogen at danse med!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.