Det var egentlig kreativt skrevet.. Fandt udtrykket “Rååskide Fistival” inde på et toilet og tænkte egentlig ikke så meget over det, indtil Mette B kom til mig med et kæmpe smil i fjæset og fortalte om sit fund i toiletboksen, hvor det så fint var skrevet..!
Ja måske er jeg bare langsom i optrækket (det må man altså osse være på Rååskide Fistival)..

Nåmen, Rååskide Fistival var altså temmelig fedt! Den stemning der er der!! Det er ubeskriveligt.. Man skal simpelthen være der for at forstå det.. Indtil jeg overhoved trådte på Rååskide Fistival troede jeg faktisk at jeg havde en ide om hvad det var..! Men de fordomme (OKAY undtagen urinstanken!!! Og de “pølser” der lå hist og pist!) blev sq udvisket! Troede faktisk man skulle være fast Rååskide gænger for at kunne passe ind i mængden! Men der var sq plads til alle typer!! (OKAY – kiggede altså MEGET skævt på de piger der fimsede rundt med STILETTER????!!!???) Og i sidste ende lignede vi alle faktisk hinanden! Man gik ikke så meget op i hvordan man lugtede længere! Man kunne heller ikke lugte de andre! Håret så ens ud..! Dvs. Temmelig fedtet! Men det var tilladt! For ALLE gør det! Fulde mennesker kom heller ikke som en overraskelse (Det som kom som en overraskelse, var at de ikke var SÅ fulde! –  havde forestillet mig det værste!).. Man kunne se visse var på stoffer… Men det var okay.. For vi var trods alt på Rååskide Fistival!!

Og jeg sad indimellem og overvejede om den nyerhvervede brunhed virkelig var brunhed eller om det bare var tykke lag urinstøv? (Kan dog trygt konstatere på nuværende tidspunkt at det VAR bare mig der var blevet brun på Rååskide Fistival!)

Men NU!! Jeg har satme taget al sygdom med mig hjem! Troede igår at jeg var sluppet for det hele, indtil jeg falder isøvn kl 21.30 (hvilket er temmelig usædvanligt!) og vågner kl 3.30 og har den værste hovedpine, ens hals funker bare ikke og der er en sø af snot på sengen!! Så er man da kraftædemig blevet syg!! 2 dage for sent! (Tror lige min krop skulle indse at jeg faktisk var hjemme i tryghedens favn..!)
Nå men det betød at jeg måtte melde mig syg.. Med godt nok meget dårlig samvittighed! For jeg rejser jo rimelig snart! Og ville osse gerne sammen med de andre, der var med, snakke om hvor FEDT det var.. Og gøre alle de andre ansatte røvbananmisundelige på os!

Nej i stedet tager jeg til takke med afbrudt søvn helt frem til kl 15.. Drømmer de mest mærkelige drømme, som om jeg var på en eller anden form for euforiserende stof! (Er sikker på at der må være noget euforiserende i det snot jeg snuser op i dovenskab fordi jeg ikke har nogen til at komme med papir til mig! Selv søen har jeg bare ladet tørre! Sover bare på den anden side!)
Men jeg er sjovere når jeg er syg! Bliver pludselig lidt morsom.. Men ikke sådan at de andre kan få lov til at grine af det! Men sådan at jeg sidder og storfniser over mig selv, mens der løber en line af snot ned af min næse!
Bare prøv at høre denneher: En kollega sender en mail om hvornår jeg mon kommer tilbage til døvebladet.. – Her går jeg straks i selvsving og får helt vildt lyst til at taste til vedkommende: “Når jeg ikke længere blæser hjernen ud gennem næsen!”.. Beherskede mig dog.. Alligevel kunne jeg lige forestille mig at de sidder og fniser over mit svar på kontoret!

Nåmen, satser altså på arbejde imorgen! Hvis jeg altså overhoved får noget søvn! Den dundrende hovedpine er bare ikke til at komme af med (og nej, det er ikke tømmermænd! Har dem ofte nok til at kunne skelne mellem “av av av jeg er syg-hovedpiner” og av for satan, det var dog lede øller jeg drak igår – hovedpiner” – bare så I ved det!

Nu får i ikke mere for den 25øre! (den findes alligevel ikke længere!)

(PS… Jeg er temmelig sikker på at det skal opleves igen næste år! Og så skal det være endnu mere beskidt! – Dog uden mudder og regn, for solen nød jeg!!)


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.