Idag har jeg fået mit pas tilbage fra den amerikanske ambassade med visaen! Nu kan jeg officielt komme ind i landet og blive der lææænge! WOHOO!

Så er den bekymring ude af verdenen… – Gad vide om min far har kigget på forsikring? Overlod ellers ansvaret til ham (han er den eneste der gider at kigge alt igennem og finde den bedste og billigste! Jeg ejer umiddelbart ikke tålmodighed til den slags!)


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.