Tiden nærmer sig stødt mod den dag jeg skal afsted til Washington DC!

Om jeg glæder mig? Er du gal mand? Der er 2 følelser her: Den ene følelser er naturligvis, at jeg glæder mig VILDT meget til at komme afsted og opleve noget helt andet! (det skal da heller ikke benægtes at jeg glæder mig til hotelophold de 2 første nætter – mere om det længere nede!)
Den anden følelse er nok lidt underlig, eller måske meget normalt? Hvertfald er det sådan, at jeg faktisk ikke kan tro på at det er om 5 dage jeg skal afsted! Jeg har jo ikke haft tid til at tygge det igennem, hele klumpen skulle bare synkes på en gang, da jeg fik brevet om optagelse for 2 uger siden! Og det har været stressende, for der var jo alle de der tanker; tænk nu hvis jeg ikke får visaen i tide? Hvordan skal jeg nå Roskilde, deadline og pakke lejligheden ned??? Totalt panik har der været på! Og så osse den sidste og vigtigste ting: Hvordan skal jeg dog nå at sige farvel til mine dejlige veninder, som jeg så ikke skal se i et år? (medmindre de altså kommer på besøg.. Man må vel håbe?)

Men ikke desto mindre er det meget snart.. Om jeg så har fået det synket ned i maven og fordøjet det, så skal jeg altså afsted om præcis 5 døgn!

Men så er det at jeg lige kan se frem til en lidt mere rolig start. Jeg kommer jo til USA 2 dage før hele balladen starter, og jeg har sammen med min far kigget alle hostels, hoteller, moteller igennem. Konklusionen blev altså, at jeg altså må ofre lidt penge for en lækker værelse med KINGSIZE bed og swimmingpool. Det er bestemt heller ikke dårligt at det er med morgenmad! Så nu kan jeg altså se frem til en søndag, der vil bestå af pool pool pool pool (og solcreme. Har en meget solfattigbefængt mave! Så det skal dælme indhentes!)
Men nu tænker I nok; Hvorfor kan hun da ikke bare overnatte i en hostel, når hun nu er så vant til det fra Asien? – Jo nu ligger landet altså sådan at USA ikke er Asien! Jeg læste mange anmeldelser af de diverse hostels og kom til den konklusion at amerikanerne åbenbart sjusker meget med hygiejne! For der var så mange der skrev om utøj i sengen, beskidt her og der, alt i alt klamme hostels! Måske fordømmer jeg ud fra anmeldelserne, men altså.. Jeg har ikke lyst til at starte min tid i USA med en traumatisk oplevelse såsom; Vågnede med en kakerlak kravlende i munden!!! IRRK!

Så ja tak til luksus med pool! Jeg skal jo se lidt lækker ud når jeg starter der, ikk?

Kategorier: EducationTravels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.