Jeg må indrømme at jeg synes det er begyndt at være vildt skræmmende, at der kun er 1 dag tilbage!

Om Præcis 24 timer skal jeg checke ind i lufthavnen!

Om præcis 38 timer står jeg på amerikansk jord og skal finde hen til hotellet!

Det er alt for snart! Jeg føler mig egentlig ikke klar lige nu.. Da jeg kom i seng igår, tænkte jeg: Hvordan skal jeg dog leve uden min seng i et helt år? – Ja jeg tænker på seng og ikke familie og venner. Hvor underlig er det lige jeg er??
Jeg må vel bare håbe at sengen derovre er god! I det mindste ved jeg (eller, jeg håber kraftigt) at sengen jeg skal sove på imorgen er selve luksus følelsen.. Det er en King Size bed. Det kan ikke være andet end luksus!

Jeg er begyndt at pakke… Eller rettere sagt: Tøjet er lagt frem, så jeg lige kan overskue hvad jeg har valgt at tage med.. Men jeg må max have 23 kilo med! Og min kuffert vejer altså 7 kilo! (den er osse enorm! Hehe, dem der var med i Golden Sands 2006 ved hvad jeg snakker om!)
Jeg er ret sikker på at jeg glemmer et eller andet! Men så har mor heldigvis lovet at sende alt det lort jeg glemmer hjemmefra.

Men der er kun 1 dag tilbage…! Hvordan skal jeg nå det hele?

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

4 Kommentarer

Christina H. · 16. juli 2010 kl. 17:37

Hvad med at udskrifte kufferten med en lettere og stor rygsæk, så du får flere kilo tøj med 😉 Men du kan altid købe nye tøj og varer i USA, det er jo mulighedernes land, så de mangler ikke noget, bortset fra din familie og venner. Men de er jo i dine tanker..

Pøj pøj

Iben · 16. juli 2010 kl. 19:27

Håber du får en fantastisk oplevelse, pak nu ik for meget, pak det mest nødvendige og som Christina skriver, du køber nyt mens du er derover.

Ønsker dig en rigtig god tur og håber du falder godt til.

Kram

Sofie Heilmann · 18. juli 2010 kl. 17:07

Hejsa begge 2. 🙂

Tusind tak. Jeg endte med at tage det antal kilo jeg måtte tage med i flyet og det blev min tonskilotunge kuffert, for min rygsæk kunne desværre ikke rumme det hele, og min ryg er for svag til at bære så meget. 😉

Tina Boss · 27. juli 2010 kl. 03:11

Husker den kuffert udemærket 🙂 Håber alt er fantastisk i Gallaudet. Jeg lyder ferien her i Mexico i øjeblikket, det er lidt underligt at tænke på at jeg ikke er så langt fra dig lige nu 🙂
Nyd livet i Washington D.C. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.