Det bliver nok en lidt kortere indlæg her til at starte med.. Jeg er lige nødt til at tygge og sluge de nye mange indtryk jeg har fået indtil videre.

Men kan hurtigt sige at jeg har det super godt, selvom jeg har kedet mig lidt..
Maden er faktisk god.. Til frokost fik vi mexicansk mad! Guacemole!!!! SIMPELTHEN ELSK PÅ DET!!!
Aftensmaden var så lidt… Usundere.. Prøvede dog at holde mig til salaten, men altså en lille slice pizza kom altså osse ned! For den så så lækker ud! Undskyld krop!! Jeg lover at lade vær næste gang! Undskyld, tilgiv mig!

Nåmen, jeg må lige være et indlæg skyldig lidt senere..

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Maria · 20. juli 2010 kl. 19:50

Ej. Hvor morsomt, Marie og jeg fik også pizza på vores første dag på GU.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.