Jeg skulle ikke have sagt det for tidligt! Jeg har tilsyneladende jetlag!
Jeg vågner kl 5 om morgenen, og er helt smadret kl 20, hvor jeg bare helst smutter i seng, selvom jeg ellers mener jeg skal prøve at holde mig vågen til kl 22.. Men jeg erkender nederlag. Det er kropumuligt for mig! Når jeg er træt, så er jeg træt – og så fungerer jeg bare ikke!

Dagen idag har været temmelig kedeligt, lissom igår. Når jeg skal tænke over hvad jeg har lavet idag, føles det fattigt. Der er ikke så meget at fortælle. Og jeg er allerede træt af maden! Jeg kunne konstatere at jeg slet ikke havde noget appetit her til aftensmaden! For til frokost bestod maden af pizza og salat (der var osse burger, men det er jeg ikke alt for vild med!) Til aftensmaden var der igen pizza, og så var der osse et andet udvalg. Men det var kylling med ben i (dem der kender mig godt og grundigt, ved at jeg hader alt med ben i!) og så var der kartoffelmos (som smagte af KANEL?!?!?? Ad for satan da!) Så var der osse noget grønt stads (som jeg naturligvis ikke turde at røre, og andre kunne da osse fortælle at det smagte ad helvede til!) Det eneste der var sådan lidt, ja det gider jeg godt at spise var kogt majs og kartoffelbåde (der smagte af kartofler, yes!)
Morgenmaden var til gengæld lækkert.. Pandekager (med antydning af den velkendte danske smag) og så scones (jeg bliver SÅ fed!)..

Men I kan nok forestille jer at jeg rynker en del næse ad alt det usunde mad der er at finde, og nu kan jeg allerede mærke at jeg MÅ have taget 1 kilo på  – mindst! Så næste mål er altså at finde et par løbesko der er designet til mine fødder og alle skavanker, så jeg kan få løbet lidt!

Hvis jeg nu skal prøve at fortælle om hvad dagen bestod af: Icebreaking lege, ASL screening (der hvor de lige ser hvordan ens ASL evner er og så opdeler os i hold efter det), mere icebreaking….. Frokost… Den nye Gallaudet film (som jeg naturligvis har set hjemmefra), pause (hvor jeg løb frem og tilbage mellem mit dorm og den internationale kontor for at fixe de sidste ting jeg mangler, såsom helbreds attesten), foredrag om regler på Gallaudet (regler som jeg synes er meget fair! -Kan ikke se hvorfor det skulle være let at bryde dem (naturligvis medmindre man er under 21)..), aftensmad, socialt samvær hvor vi fik is (og folk smuttede hurtigt igen efter ½ time).. Fik snakket med en tutor, ved navn Tony om alt det jeg lige ville vide om det at være freshman, hvordan USA’s uddannelsessystem er og så videre. Føler hvert fald jeg er blevet lidt klogere.. Han fik osse fortalt mig om de forskellige dorms der på Gallaudet, men kunne ikke forklare hvorfor Clerks (eller hvordan det nu staves) er så populær.. Tilsyneladende vil jeg ende i Carlins når efterårssemestret starter. Der skulle de internationale hvert fald være..

Så har jeg osse fået en roommate, og jeg funker faktisk fint med hende. Hun er hørende (kalder sig selv for hørehæmmet fordi hun har nedsat hørelse på det ene øre og desuden vil hun være tolk), og kan meget meget lidt ASL, hvilket osse er okay.. For det er jo det hun er her for.. Nemlig at blive bedre.. Så har lovet hende at hjælpe så godt jeg nu kan..

Imorgen starter de rigtige klasser i ASL og jeg glæder mig til det.. Jeg er spændt på hvordan de vil forbedre vores ASL, for vi er et hold der godt kan noget i forvejen.

Det var hvert fald det jeg kunne fortælle om til at starte med.. Håber det bliver mere indholdsrige indlæg jeg skriver fremover. Og at jeg er lidt friskere næste gang jeg skriver, så det ikke virker så monotomt hele tiden..

Klokken er 20.15 nu, og jeg vil lægge mig og se noget tv, hvorefter jeg formentlig falder meget hurtigt i søvn.. Dette jetlag er så håbløs for mig!!

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Stine Bergmann · 22. juli 2010 kl. 19:33

Det hedder Clerc. Du finder nok ud af hvorfor denne dorm er populær om et par måneder 🙂 Åhh jeg savner Gally ved at læse din blog, hulk hulk :-/ men nyd nu livet der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.