Gået næsten en uge siden jeg sidst skrev noget!
Jeg har endda fået en mail fra min far om jeg stadig er i live!! Er det så slemt?

Nå men, jeg har faktisk haft en dejlig uge, og den er gået temmelig hurtigt. Man kan mærke, at man er ved at komme ind i en rutine der hedder: timer, had på personal discovery, timer, had på personal discovery..

Det der personal discovery er faktisk en torn i øjet for mig! Det er spild af tid.. Hvis der absolut skulle være nogen aktiviteter, så ville jeg meget hellere tage en omgang volley i 2 timer eller sådan noget.. Men det der!! Det er spild af tid. Vil meget hellere lave mine lektier, så jeg har tid til at hygge mig lidt og være… hvad hedder det nu??? Jeg har åbenbart haft så travlt med det hele at jeg har glemt ordets betydning. Ordet der betyder at jeg først kommer i seng kl 2 hver dag! Nemlig noget socialt! Jeg har brug for at koble af, og det er en meget udmærket måde at gøre det på, ved at sniksnakke med de andre herude i lobbyen.. Nu er jeg altså begyndt at kombinere det ved at lave lektier i lobbyen og snakke samtidigt.. Det betyder godt nok at det hele går lidt langsommere, men til gengæld føler jeg mig ikke så indelukket inde i værelset med den lektiebyrde jeg har for tiden!

Nu ikke for at prale… (Hvem prøver jeg at lyve for? Selvfølgelig er det for at prale! Tøhø) Jeg har fået 2 A’er for mine afleveringer af den der ASL paper jeg fortalte jer om tidligere.. Må da lige indrømme, at jeg var lidt, bare lidt, stolt! Er glad for at læreren kan lide det jeg laver, så det ikke føles som spildtid!
Men målet er altså at få A hele tiden, så Gallaudet ligefrem beder på deres knæ om at jeg skal blive her og at de vil betale for mig! That’s how it gotta be done! (Beklager den engelske input.. Det er svært at lade vær, eftersom det står på engelsk i 24 timer!)

Nåmen, jeg fik da osse nået at skrive en artikel om igår.. Vælger at sige til jer: vent og læs den næste nummer af Visualis.. Så føles det ikke som en gentagelse.. tøhø..

Ellers stå den på lektier (igen) imorgen og så skal jeg da osse lige lave noget lidt mere sjovt til Signfriday.. Men det bliver desværre med min skod digitale kamera (den tog vist lidt skade af at være med i Roskilde, men det kan ske!) Jeg håber på en lidt mere rolig uge (hvilket naturligvis er særdeles urealistisk.. Der er gang i den her hele tiden!)

Jeg drømmer stadigvæk om en ny mac, for denneher computer er min daglige irritationsmoment! Men husk… Jeg elsker stadig min Toshiba og vil aldrig skille mig af den.. Det er ligesom med en hund. Den trænger til en lillebror/søster.. Min toshiba skal have en lillesøster der skal hedde noget der minder om navnet Sofus/Sofie.. Min nye iPhone 4 får navnet Sofus. (den er stadig ikke kommet!! GRRRR! – og så læser man at der er nogen i danmark der har fået deres fedtede fingre i den nye iPhone.. Om jeg var sur? For dælen da! Det er ikke fair!)

Kategorier: GallaudetLove

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.