Og hvad laver jeg?? Sidder på arbejde, ja nemlig ja… SUK..

Ligenu står alle mine venner og hygger sig på Chistianshavn og venter på at bålet tændes… Not fair..

Imens sidder jeg bare i Hildrum og glor ud i luften (Der er ikke et levende øje at skue her) eller læser i min nye bog southeast asia – on a shoestring. Ikke fordi den er kedelig, den er faktisk enorm spændende, og kan se at den bliver meget brugbart når jeg er i asien..

Men altså, det er 10 gange mere interessant at hænge ud med tøserne..

Nå har fri om 1½ time, så mon jeg ikke lige overlever??

Planerne når jeg kommer hjem står på oprydning og opvask.. so shitty exciting.. Og så er det vel bare hovedet i seng.. Smuk dag..

Kategorier: I don't want!

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.