Hvis der er en af jer der lige skriver i kommentarfeltet, at det er okay at smide computeren ud af vinduet, bliver jeg meget glad!!

Har lektier (hvad ellers) og det går jo ud på at videofilme mig selv! Gæt engang.. Mit indbyggede webcam fungerer ikke! Er det okay at tude? For det betyder nemlig at min lektiebyrde er enorm imorgen! HYYYYL!!!

Må bare “nøjes” med at forberede mit oplæg som jeg har imorgen!..

På fredag har vi Personal Discovery HELE dagen! Jeg håber bare at aktiviteterne er gode, der hvor vi skal hen, for ellers bliver det en MEGET lang dag, og det er en fredag! Kan ikke forstå hvorfor jeg bliver udsat for dette her…  Men jeg er (eller måske rettere sagt: Jeg PRØVER at være) optimist!!

Men weekenden er lige om hjørnet, selvom den nok skal dedikeres til forsøget der hedder: Få indhug på lektiebyrden!

HEY.. Jeg gjorde det forresten igen! Jeg LØB igår! Samme distance, men med mere løb.. I alt 30 minutter blev det til, og så spillede jeg volleyball i 2 timer.. Ja, jeg ved heller ikke helt hvad der sker for mig.. heheh

Og så havde vi Quiz idag, hvor jeg sørme scorede 97% rigtige! Dette er takket være indexcards, hvor jeg kan øve mig i at huske.. Jeg ærgrer mig bare over de 3 sidste procent.. Jeg vidste det jo godt, jeg glemte bare at nævne det ene lille ting..! Man kan da heller ikke være tilfreds med noget som helst. Hvert fald ikke når man hedder Sofie! Minder mig alt for meget om Religionseksamen, hvor jeg fik 10, men havde jeg nævnt det ene lille ting af mig selv, så havde jeg scoret 11 tal. Var skam glad for 10 tallet, bare ikke den viden om at det ene lille ting gjorde hele forskellen! Læreren skulle aldrig have nævnt det, for så var jeg jo bare gået rundt lykkeligt uvidende om at jeg engang var tæt på at score 11

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.