Ihh, det er så sjovt når man bliver bedre til lortet!!

Nu har jeg fået hjemmesiden til at se nogenlunde ud som jeg gerne vil have den skal se ud indtil jeg bliver meget bedre til alt det der med html pjat..

I alle må endelig sige til hvad i synes om min nye hjemmeside.. Husk at være søde, jeg er stadig grøn i faget!! Måske jeg skulle bede en ekspert om en lille kursus i at gøre hjemmesiden federe.. mjaa

Kategorier: Website

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.