Jeg var henne hos studievejlederen idag for at få afklaret nogle ting mht mit skema til efteråret. Blandt andet skulle jeg lige vælge endnu et fag udover de 4 obligatoriske.

Valget faldt på linguistic. Med fokus på tegnsproget det bliver meget interessant, men jeg havde altså håbet på at jeg kunne have taget introduction to communication studies, således jeg kunne tage minor i journalistik allerede til foråret.
Men det skal altså vise sig at man som freshman ligger nederst i “hierakiet”. Altså, valgmulighederne er virkelig indskrænket eftersom at alle de andre har taget de gode klasser.

Men jeg er nu ret tilfreds med mit valg af den 5. Fag. Jeg ville have valgt spansk, men det passede bare ikke sammen med de andre fag.
Jeg kunne have skiftet til en anden lærer i critical reading and writing, men jeg valgte at beholde hende jeg har nu. Hun skulle være striks har jeg hørt. En stor del af hendes klasse sidste år dumpede. Så jeg tager selvfølgelig udfordringen op og vil score det højeste karakter under hendes undervisning. Jeg får vistnok noget at lave når skolen starter.

Hold da op hvor er min blog præget af skole for tiden. Men det et lissom det der er i mine tanker for tiden. Jeg glæder mig. Jeg har vistnok holdt pause fra skolen i alt for lang tid.

Vi satser på at der kommer mere om det sociale når jeg når til NSO ugen. 🙂

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.