Jeg kom til at tænke på; der er virkelig mange former for angst.

Idag kom jeg til at tænke på mine tænder eftersom at jeg endnu engang drømte om at miste alle mine tænder og så vågne tudende op for at indse at det KUN var en drøm..

Jeg kan nu konstatere at det ikke bare er en frygt, men en angst! Og jeg tror den kommer fra min “angst” tandlæger! For jo flere problemer jeg har, jo større er behovet for en tandlæge, og jeg vil helst kun nøjes med tandlæge max 2 gange om året! Og det skal være tandlægen fra Næver. Hun er den eneste der kan gøre at jeg bare føler mig en lille smule tryg og komfortabel. Men kun en lille smule!

Det har så ført til at jeg føler at jeg SKALLL børste tænder, for ellers betyder det at jeg får huller hvis jeg bare misser den ene gang. Og nu hvor jeg er her i USA, er jeg begyndt at bruge tandtråd, som jeg ellers ALDRIG har brugt hele mit liv. Grunden er simpel. Min tandlæge bor i Danmark og jeg er i USA, og det ville være en dyr historie at komme til DK for at ordne tænderne hos hende! Idag gik jeg endda så vidt at jeg lige skulle have en elektrisk tandbørste som supplement.

Og jeg er endnu mere panisk for tiden, fordi jeg drikker Cola næsten hverdag, og nogen gange flere gange om dagen! Det er slemt det der.. Der er jo gratis Cola til rådighed i kantinen! Og jeg elsker cola og foragter USAs vand.. Jeg har STADIG ikke vænnet mig til det og SAVNER dansk postevand. Jeg kunne osse konstatere at jeg osse savner RUGBRØD!! Jeg er nemlig dødtræt af hvidt brød eller “groft” brød(som slet ikke er groft nok i mine øjne! VIL HA RUGBRØD med LEVERPOSTEJ og AGURK!)

(Marie, tager du ikke lige en pakke rugbrød og noget leverpostej med? 😉 – eller er der nogen der ved hvor Rugbrød kan skaffes? A la sort marked eller?)

PS. Jeg fik lige løbet her til aften.. GOD samvittighed og det var hyggeligt, da jeg løb sammen med Benjamin.. Jeg har vist fundet mig en løbemakker.. 😀


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Bisambelsk · 17. august 2010 kl. 11:04

Hm, hvad er din adresse derover, så kan jeg godt sende noget godte dansk varer til dig et par gange 🙂
KNUS
Bare send adresse til min mail…
KNUS

Stine Bergmann · 17. august 2010 kl. 20:35

Man kan fås rugbrød i øhhhh penganton city mall (ved siden af). Benjamin Lewis ved sikkert hvor det ligger MEN den smager forfærdelig. Rugbrødet er nemlig pakket ind i vakuum. klamt. Så det er bedre at vente til Marie kommer med ægte rugbrød, måske bede hende om at tage flere pakker rugbrødblanding så du kan bage når du har trang til rugbrød? 🙂 🙂 🙂 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.