Jeg har endelig fået det nye døveblad at se, hvilket jeg havde glædet mig rigtig meget til. Det er nemlig bladet, hvor jeg havde ansvar for temasiderne.

Jeg husker stadig, hvor stort et arbejde det var. Det der med at kontakte folk og få dem til at svare var en udfordring indimellem! Især dem fra Gallaudet(!) Det var meget svært at finde den rigtige vinkel, og baggrundsartiklen var bestemt en udfordring, eftersom jeg ikke kunne få fat i nogen experter der kunne udtale sig om tendenserne i ungdomskulturen. Det endte med at jeg måtte foretage den mest udfordrende research hidtil, og jeg synes det blev vellykket!

Men det lykkedes og jeg er meget stolt over resultatet. Det ser så fedt og ungdomsagtigt ud, lige som jeg havde forestillet mig. Layout’erne gjorde som de fik besked på og tilføjede endnu mere, hvilket kun gjorde det endnu mere fedt!

Jeg tror det er de bedste artikler jeg hidtil har skrevet. For jeg havde virkelig lagt hjerteblod i det.
Det bedste ved det hele er, at når jeg ser mine artikler på tryk, bliver jeg kun endnu mere stensikker på at jeg har valgt den rigtige vej i livet! Det er det her jeg vil arbejde med.. Resultatet er altid arbejdet værd! Uanset hvor anstrengende researchen har været!
Det bedste af det hele er at når jeg seriøst arbejder som journalist, vil jeg være i stand til at råbe ud til hele verdenen at jeg ELSKER mit job!

Kategorier: Journalism

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Kristina Stackelies · 19. august 2010 kl. 18:09

Ej, hvor lyder det bare lækkert! Jeg må se bladet, hvis jeg kender en 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.