Nu kan jeg endelig mærke at det er blevet sommer… Jeg har nemlig solbadet rigtig for første gang her i DK… Awesome!!

Besluttede mig igår at jeg var alt for hvid i forhold til årstiden, og det skulle der altså gøres noget ved!

Eftersom jeg havde fri fra arbejde kl 13 og først skulle i Hildrum kl 16, var det jo nærmest oplagt at jeg skulle finde mig et sted at placere tæppet og dase den fuldstændig af!

Besluttede mig for at tage på fælledparken, og der lå jeg og lod mig stege som sild på panden (halv time på den ene side og så halv time på den anden side osv.)

Må erkende at det var fandens varmt, men jeg nægter at brokke mig… Jeg lå og svedte som fedt på panden.. Jeg blev der stædigt i 2 timer, og så følte jeg mig solbrændt nok (læs: rød nok) for idag, så jeg kunne rende på arbejdet.. Overvejer at gøre det igen imorgen.. hæ hæ

Næste mål for en rigtig sommer er en tur til stranden og tage en dykkert i vandet, og ligge og dase den af med tøserne.. (håbes at blive på fredag!)

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.