Jeg savner savner dansk mad..

3. dagen med pasta og solle sovs til har jeg faaet nok.. Jeg har ledt og ledt paa nettet for at se om der ikke skulle vaere nogle virksomheder, hvor jeg kan bestille dansk mad (isaer RUGBROD!) Men det er ikke lykkedes mig endnu, og da Isabel forslog at jeg kunne give hende adressen, saa skulle hun nok sende danske laekkerier indimellem. Det gav mig den ide om at jeg bare kunne lave et indlaeg hvor jeg opgiver adressen med den besked om at hvis man nu har lyst, kan man bare sende mig dansk mad (gerne rugbrod og leverpostej)

Sofie Heilmann
Gallaudet University
800 Florida Ave NE
P.O. #1147
Washington DC 20002

Jeg ved umiddelbart ikke lige hvad jeg skal gore som tak, for jeg kan ikke forestille mig, hvad der kan daekke saadan en laekker pakke mad.. Sender i en pakke, saa skriv da hvad jeg kan gore som tak.. 😉 Om det er at sende et postkort fra gallaudet eller sende et par gysere saa pakken kan daekkes lidt fra min side, betyder intet for mig.. Bare mad.. Dansk mad!

Kategorier: GallaudetTravels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.