Jeg har et alvorligt problem. Jeg kunne godt lige bruge universiteterne i DKs begrænsede udvalg, hvor man nærmest bare får smidt et skema i hovedet uden mulighed for indsigelser.

Her på gallaudet er det noget helt andet. Jeg valgte i første omgang 5 forskellige fag, hvoraf 4 af dem er obligatoriske.
Da jeg så så min skema, følte den lidt Tom, og jeg fik bange anelser om at jeg ville gå amok i mangel af kreativitet omkring det med at finde på noget andet at lave efter at lektierne er overstået.

Under panikken valgte jeg altså at mødes med academic adviser for at tilføje endnu et fag.
Det er et stooort tagselvbord og jeg ville have det hele. Det endte med at jeg valgte comparative religions (tænkte det kunne være sundt at have en indgående kendskab til forskellige religioner når man nu gerne vil være verdensborger med beskæftigelsen i journalistik)

Og så øhhhm. Kom jeg altså til at vælge endnu et fag. Meeen. Før i tænker at det er for meget kan jeg fortælle jer at det bare er bison fitness, 2 gange om ugen. Så er vi alle da sikre på at jeg får brugt mit løbetøj *hosthost* ikke fordi jeg slet ikke får brugt det. Det har da været i brug mindst øhh 5 gange *hosthost*
Nåmen det vil altså betyde at jeg skal slæbe mig selv ud a sengen hver mandag (åh hvor vil jeg hade mig selv til den tid!!) og onsdag morgen.

Jeg satser hårdt på at et godt resultat vil tilfredsstille mig trods lede mandag morgener.

Det var ellers meningen at jeg ville tage spansk, men mit skema kunne ikke rumme mere mad i bestemte tidspunkter, så er desværre nødt til at udsætte det til næste semester.

Lad os nu se hvordan det går. Det hele er jo mit eget valg, så den eneste person jeg kan blive gal på, er mig selv. Måske får mine forældre osse en skideballe for at opdraget mig til en så ambitiøs et menneske!
Kravet er 12 credits pr semester, jeg blev opfordret til at tage 15 credits og ender med hele 19 credits denne semester. Hvad skal der dog blive a mig. 😉

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.