Hvor ville jeg ønske at jeg bare var en lille smule bedre til at sige nej. Jeg er dog i stand til at sige nej de første 3 gange.. Men i sidste ende får de mig altid overtalt (ja, vi snakker om Benjamin og Kuni).
Plussiden er så at Marie var med mig, så jeg ikke var alene om at brokke mig over 2 overenergiske fyre! (Det er ikke NORMALT, hvordan kan man have så meget energi og tømmermænd samtidigt?)

Det endte altså med at jeg dårligt nok har fået mit værelse at se (min roommate var ellers ude hele weekenden, og jeg drømte om en date med mit eget værelse, hvor jeg kunne føle 100 pct migselv!)
Men jo, jeg hyggede mig faktisk rigtig meget.. De 2 gutter er lidt kreative og får mig med til mange forskellige (lidt mærkelige osse?) Fx endte vi ved lufthavnen for at glo fly der er ved at lande.. Benjamin er seriøst besat af fly, så det er grunden til at den ide kom på bordet.
Vi endte osse i en swimmingpool før fest i lørdags, hvilket nu var meget okay, da jeg kunne mærke at min krop havde brug for at blive kølet ned efter 7 uger i heden (lidt langsom reaktion, men bedre sent end aldrig)
Inden vi endte i en swimmingpool skulle vi lige først gennem helvedet (oversat til fiske marked). Det lugter så grimt at jeg altid er sikker på at jeg dør, hvis jeg prøver at trække vejret gennem næsen. Folk havde det vist osse lidt sjovt med mine ansigtsudtryk.. De prøvede hvertfald at tilbyde mig alverdens fisk, som jeg pænt sagde nej til (med udtrykket der fortæller: Er du GAL mand? Jeg rører sq ikke det stads!)
På en eller anden måde kom Marie og jeg til at snakke om at hvis jeg nu skulle kysse en fyr der lige havde spist fisk, måtte jeg erkende at det er fuldkommen på samme måde som ikke rygere har det med rygere. Det er klamt, man ser gerne at vedkommende skal børste tænder (jeg ville nu foretrækker at han endda vaskede sin mund med sæbe) og det er slet ikke nok. For man kan jo stadig lugte fisk når han trækker vejret, og det skal jeg ikke nyde noget af, så ja.. Konklusionen blev at jeg garanteret ikke ville kysse ham før næste dag. Så vild er jeg altså med fisk.. Jeg tror jeg er begyndt at kalde det for en fobi..

Ja, og så var jeg osse ude og feste.. Og feste.. Festen i fredags kaldes for DNO (tidligere DPHH), som er et event for døve. Det det går ud på er at mingle med andre døve (det skjulte budskab er selvfølgelig at feste med andre døve) i byen. Det er en hyggelig afbræk fra college livet, synes godt Danmark kunne bruge en lignende arrangement, hvor alle døve i alle aldre blandes.
Var osse ude og feste i lørdags, hvilket bestemt var hyggeligt.. Endte med at snakke med 4 nuttede fyre (der var bøsser, jeg har fået en ting med bøsser nu) i lang tid.. Det var faktisk ret sjovt..

For i øvrigt formåede vi osse at komme i biografen igår og så Eat Pray Love.. Den skal ses.. Mere kan der ikke siges om den.. Okay jeg prøver.. Det handler om en rejse journalist (lige præcis sådan en jeg vil være!) der indser at hendes liv ikke er som hun ønsker den. Derfor bliver hun skilt og rejser til Italien, Indien og Indonesien, hvor hun finder meningen med sit liv igen. FANTASTISK! Mange dele kunne jeg simpelthen godt forstå og delte osse de følelser der blev udtrykt i filmen. Filmen fik mig til at gøre mig endnu mere besluttet om at jeg gerne vil være en rejsejournalist. Om så det skal koste blod, sved eller tårer, jeg vil det!

Nå, men I kan jo se hvor lang indlægget allerede er blevet, ik? Kan i se hvor jeg skulle få plads til mine lektier?? Nej vel? Det endte altså med at jeg måtte bruge hele mandag aften (vi har labor day idag, hvilket er en fridag) på at lave alle mine lektier.. Jeg kunne have brugt noget af formiddagen, men jeg var simpelthen så træt, at jeg tænkte jeg lige kunne sove et par timer til efter Marie var smuttet hjem.. Det endte så med at jeg sov hele dagen..
Konklusion: Time managing er din ven. Hvordan det skal håndteres? Jeg skal give de 2 gutter et valg næste gang: Enten er jeg ude med dem om dagen eller osse er jeg ude med dem om aftenen. Og jeg skal stå fast.. For det går ikke at jeg skal spille død, når jeg ellers skulle lave lektier.

Men nu har jeg fået lavet alle mine lektier til imorgen, og jeg skal i seng nu. Det er godt at jeg først møder kl 9.30 imorgen, og ikke har Bison Fitness (jeg fortryder det stadig ikke.. Men det passer mig fint, at jeg først har Bison fitness på onsdag, så jeg i det mindste kan indhente lidt søvn inden skole imorgen)

Og forresten, et godt eksempel på at jeg slet ikke har tid.. Jeg lånte 3 film på biblioteket i fredags, og har kun formået at se den ene…. Jeg savner en weekend uden at skulle lave noget.. Jeg overvejer snart at stikke af (på min fødselsdag måske? Marie og drengene har onde planer med mig… Jeg er lidt nervøs.. Måske er det en god ide at stikke af på min fødselsdag og først komme tilbage om søndagen? Hmm, det må overvejes) og bo i en hotel hele weekenden hvor jeg kan gøre lige hvad det passer mig, uden forstyrrelser fra omgivelserne..

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.