Jeg tror jeg undervurderede mig selv i den sidste blog.. Jeg troede faktisk jeg ville have meget svært ved at sige nej, men der tog jeg >>heldigvis<< fejl.. I denne uge har jeg været meget fokuseret på mine lektier, så de kunne blive afleveret til tiden..

Og jeg føler faktisk ikke at jeg går i glip af noget, da jeg bedre kan lide min gode samvittighed end den dårlige..

Der er bare en ting jeg ikke forstår.. Det er følgende: Hvorfor ser folk negativt på folk som gerne vil gøre det godt i skolen?
Jeg var i Kuni’s værelse for at få et kort afbræk fra lektierne, og der var de igang med at gøre sig klar til fest. En pige (amerikaner…Måske skulle jeg tilføje selvfølgelig?) spurgte om jeg ikke skulle med, hvor jeg så sagde nej, jeg har lektier der skal laves. Der begyndte hun at se lidt mærkeligt på mig, som om hun ikke havde hørt ordet lektier før.. Kuni brød så ind og sagde at det er typisk at de internationale studerende er fokuseret på skolen..
Jeg ved ikke om det bare er mig, men det var da en mærkelig kommentar.. Burde folk der er på college/universitet ikke være fokuseret på skolen? Er det ikke derfor at de valgte College?

På Gallaudet er det åbenbart festerne der tæller.. De fester gerne onsdage, torsdage, fredage, lørdage og nogengange søndage osse.. Jeg kan ikke lade vær med at tænke på hvor “højt” deres gennemsnit egentlig er. Man kan da ikke score særlige høje karakterer ved at feste op til 5 dage om ugen.
Det andet spørgsmål er: Hvordan kan de gide at have tømmermænd 5 dage i træk?
Jeg elsker at feste, men jeg hader tømmermænd.. Det er en af grundene til at jeg foretrækker at holde det nede på 1-2 dage i weekenden (vel at bemærke, kun fredage og lørdage…)

Måske har jeg bare fundet mig den forkerte omgangskreds…

Jeg er bare glad for at jeg ikke er i deres sko, når de skal kæmpe sig ud af sengen, for at komme i skole imorgen, og så bare sidde og tænke på at det jeg nu allerhelst gerne ville, er at sove.. Jeg har nogle enkelte gange prøvet at dukke op i skole med tømmermænd, og jeg synes ikke det var særligt sjovt at længes efter sengen i en hel dag..

Ja, jeg må nok bare acceptere, at jeg ikke er sej fordi jeg faktisk hellere vil lave lektier end at gå ud og feste i en hverdag..

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Marie P. · 10. september 2010 kl. 11:54

Synes du er sejere end dem!!! 🙂

Julie Hejndorf · 10. september 2010 kl. 12:17

Ak, måske er det fordi vi har prøvet Nybbe, så vores druk på 5 dage træk er fortid? For dem er det nok “Nybbe-tid” der er startet, forstår du hvad jeg mener? ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.