Det er den bedste kommentar/kompliment jeg har fået siden jeg kom til Gallaudet.

Jeg var begyndt at blive bekymret over at jeg var begyndt at ligne en amerikaner, eftersom alle forventede at jeg ville sige at jeg er fra den eller den Stat. Istedet bliver de helt overrasket over at jeg faktisk ikke er fra USA men Danmark.

Men idag gik jeg forbi en pige som ikke kunne holde det for sig selv og udbrød: you look so international.
Jeg blev sådan lidt, REALLY? (indsæt en stort smilende Sofie)

Jeg kunne naturligvis ikke lade vær med at spørge, Hvordan?
Og så forklarede hun mig at mit udseende, tøjstil og mine briller virkelig har en international stil over sig.

Det kalder jeg dagens kommentar! Nu kalder lektierne. Ha en god weekend.

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.